Kategorier
Tro

INNLEDNING: JESUS ER DIN FRED


Noe jeg har tenkt på er hvor lett det er å føle at du må fortelle menneskene rundt deg at du har det bra. Når noen spør «hvordan går det?» er det sjelden du tar spørsmålet som at noen genuint bryr seg om deg fremfor en høflighets-frase. Med korona, en global krise som rammer absolutt alle i hele verden, tror jeg det er lett å føle på at man må si at man har det bra bare fordi «alle andre» også har det vanskelig. Dessverre er sannheten at selv om dette er noe som påvirker alle, gjør det ikke situasjonen noe enklere for deg som enkeltperson. Kanskje er du en av dem som har blitt permittert, en av russene som ikke fikk feiret, eller kanskje er du bare så drittlei hjemme-kontor.

Jeg hadde bare lyst til å minne deg på at det er lov å bli påvirket av korona. Det er lov å være sur, og føle at alt er kjipt. Men midt i dette vil jeg du skal vite at Gud ikke bare bryr seg om de store tingene som skjer i livet ditt, han bryr seg også om de små La meg oppmuntre deg til å huske at ingen deler av deg er for uviktige for Gud. Du har lov til å være ærlig med Gud.

Når en global pandemi skjer, er det lett å stille seg spørsmålet om hvorfor. Det er ikke så lett å svare på det. Bibelen snakker om en fiende som har kommet for å drepe, stjele og ødelegge. Men at Jesus har kommet for at vi skal ha liv i overflod (Johannes 10:10)

Noen ganger kan fienden fortelle deg en løgn om at Gud ikke bryr seg om deg. I denne serien tenkte jeg å ta deg med til en historie i bibelen som vi finner i Markus 4 i. Det er historien om da Jesus stilte stormen.

Husk at det er lov å ha det vanskelig, og Jesus bryr seg om deg. // Både de store og de små utfordringene du møter på i livet.

JESUS, DIN FRED:LES innledningen (HER), del 1 (HER), del 2 (HER), og del 3 (HER) og del 4 (HER)

Reklame

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

4 svar på “INNLEDNING: JESUS ER DIN FRED”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s