TRO

Jesus bryr seg om deg

Jeg tror at Jesus ikke bare bryr seg om de store problemene i livet ditt, men om de små. Om gledene og sorgene og skuffelsene. Han ønsker å være med deg gjennom dem alle.

Hans kjærlighet er aldri noe du kan fortjene. Det er veldig lett å tenke at denne Jesus «aldri vil ha noe med meg å gjøre» Kanskje har du gjort ting du angrer på. Kanskje sliter du med skam, eller kanskje har du vært i en situasjon der du tenker at «hvis Gud hadde brydd seg om meg, hadde jeg aldri måttet gå gjennom dette.»

Synd har skillet oss fra Gud. Bibelen sier at vi alle har falt kort for Guds standard. Det er ingenting vi kan gjøre i vår egen kraft for å gjøre opp for det. Hverken ved å leve «gode liv» eller gjøre «bra ting.»

Løsningen var Jesus.

Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg»

Johannes 14:6

Bibelen sier at ingen ting kan skille oss fra guds liv som er i Jesus. (Romerne 8:39) Å leve i relasjon med Jesus handler om å forstå at han har tilgitt deg for alt. Hans nåde er villig til å sette deg fri fra skam og skyld. Han vil gi deg et liv i helhet som du aldri kan oppleve på noen annen måte.

Hvem er Jesus?

De fleste har stilt seg spørsmålet om gud er ekte. Hva vet vi egentlig om han, og hva har han med meg å gjøre?

Bibelen forteller oss at Jesus er Guds sønn. Han var Gud som kom ned til jorden og to ulike verdener kolliderte i ham; himmelen og jorden, det guddommelige og det naturlige.

Jeg tror at navnet hans er navnet over allet navn. Et navn med kraft til å gjøre mirakler. Samtidig er han også et menneske som kan relatere til alt du noen sinne har opplevd. En venn som bryr seg om deg i de små og store elene av livet ditt. Bibelen kaller han «immanuel» og det betyr Gud med oss.


Men Gud er rik på barmhjertighet. Fordi han elsket oss med så stor en kjærlighet, gjorde han oss levende med Kristus, vi som var døde på grunn av våre misgjerninger. Av nåde er dere frelst.

— Efeserne 2:4-6

Fred etterlater jeg dere. Min fred gir jeg dere, ikke den fred som verden gir. La ikke hjertet bli grepet av angst og motløshet.

— Johannes 14,27

Reklame