Kategorier
Hverdagsliv

Birthday girl

Jeg kom for sent. Google maps spilte ikke helt på lag, og jeg hadde allerede beregnet for dårlig tid. Så kom jeg styrtende inn låvedøren mens jeg bar på de to kake-formene med sjokoladekake på den ene armen, og posen med våtservietter og papir, og bursdagsgaven i den andre. Det gikk akkurat uten at jeg falt i de høyhelte bootsene jeg hadde på føttene. Det eneste paret med sko jeg fikk med hjem fra Australia som faktisk var fine. Asta feiret bursdagen sin på låven til en venninne. Det var så utrolig hyggelig. Skikkelig instagramvenlig. Jeg fikk skryt for kortet jeg hadde brukt evig lang tid på å skrive. Ga bort tre pakker med te, sjokolade og litt krydder. Ble kjent med noen nye ansikter, spiste frukt i kopp, frøs litt, men hadde en veldig hyggelig kveld.

I skrivende stund ligger jeg i hengekøya, mens solen går ned. Det har begynt å bli litt kaldt, og er kanskje på tide å gå inn. Tidligere i dag har jeg lest litt forskjellig, spilt piano og spist litt sjokoladekake. Lyden av rennende vann fra den lille fontenen i andre enden av hagen synger sammen med en eller annen bie over meg. Det er sommer nå. Litt annerledes sommer, men sommer likevel. Til tross for at dagene ikke inneholder så mye, er det egentlig ganske fint.

Reklame

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Ett svar på “Birthday girl”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s