Kategorier
Tro

3/4 Jesus er din fred


– Måter Jesus viser disiplene at han bryr seg om dem, en blogg i 4 deler

DEL 3 av 4 : At Jesus stilte stormen påvirket ikke bare disiplene

Jeg vil anbefale deg å lese innledningen (HER), del 1 (HER), del 2 (HER) før du leser denne bloggen.


3. At Jesus stilte stormen påvirket ikke bare disiplene

Vi lever i en verden der alt handler om meg og mitt. Samfunnet er i veldig stor grad bygd på selvbestemmelse der tanken er «la meg gjøre som jeg vil, så lenge det ikke går utover noen andre.» Likevel tør jeg påstå at det er ganske naivt å tenke at det vi gjør ikke påvirker noen andre enn oss selv. Snarere tvert imot vil så og si alt vi gjør påvirke andre. På godt og ondt.

Når du stoler på Jesus som din fred, påvirker det også menneskene rundt deg.

Båten som inneholdt Jesus og disiplene var ikke den eneste båten på sjøen den dagen. Vi vet at det var flere båter rundt dem også. Det er verdt å merke seg at når Jesus stilte stormen, reddet det også de andre skipene fra å synke. Jesus viste disiplene hvordan de skulle håndtere en storm. Gjennom hvile og tro på ham og hans ord. Jesus hadde kontroll. Gjennom dette underviste Jesus lederskap til disiplene sine.

Når vi lærer å stole på Gud i en storm, påvirker det ikke bare oss. Det påvirker menneskene rundt oss også. Den freden som kommer av å stole på Gud er ikke funnet noe annet sted i verden. Den er bare funnet i Jesus.

// Hvem av dine nærmeste hadde blitt positivt påvirket om du stolte med på Gud?

Reklame

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s