Kategorier
Sydney-life

Sånn mandag med klassen

Mandager er for «core». Sånn omtrent ti over elleve møttes Grace, Gabby, Karlie, og jeg for å handle inn mat for klassens «hangout.» Grace og Gabby hadde full oversikt over budsjett og handleliste for dagen. Etterpå dro vi alle i bil mot sentrum. Det beste med å ha venner som er lokale, er at de har denne unike evnen til å finne de vakreste stedene som eksisterer i nærområdet. Gabby er så flink på dette, og på den lille spaserturen fra bilen til dit vi skulle, pekte hun på flere plasser som folk har fridd til kjæresten sin på. Så vakkert var det altså. Like utenfor noen dyre villaer slo vi oss ned på en gressflekk med utsikt over hele Sydney.

Det var dessverre en litt trist samling denne gangen, siden Millie, en av mine desidert beste venninner snart skal dra hjem. Det var derfor en real avskjedsfest. Trist og fint, for vi hadde det veldig hyggelig likevel.

Du vet forresten at du er i nærheten av en storby med velstående mennesker når et vann-fly brått lander ved siden av der du har lagt pikniken. Litt av et syn det også.

Det beste med venner som Millie, er at jeg vet vi kommer til å holde kontakten selv om vi bor i ulike land. Fly mellom Norge og England er hverken kjempedyrt eller langt. Så til tross for at jeg kommer til å savne henne kjempemasse for nå, så hjelper det jo litt å tenke på det.

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s